top of page

OPKOPER VAN ALLE SOORTEN VOERTUIGEN, TE LAND ÉN TE WATER

Uitgelezen partner van garagehouders

Oude Metalen Leys is een graag geziene gast bij garages, depannagediensten en takelbedrijven. Wij hebben een standplaats in Gent en Mechelen en kopen bij onze klanten uit die sector alle schroot- en metaalafval op. Waaronder de afgedankte auto-onderdelen zoals uitlaten, remschijven, velgen, kabels en takels, het is allemaal welkom. Daarnaast nemen we ook alle types van voertuigen mee: grote en kleine personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, geaccidenteerde wagens, mobilhomes. Maar ook bedrijfsvoertuigen zoals heftrucks en landbouwvoertuigen.

opkopen oude wagens
opkopen oude heftrucks

Ook ten dienste van particulieren

Heeft u thuis een tweedehandswagen staan waarmee alle kinderen hebben leren rijden? Staat er in de tuin een oude caravan die jaren dienst deed als clubhuis toen ze nog klein waren? Als het tijd is om beide van de hand te doen, dan kunt u Oude Metalen Leys bellen. Want ze kunnen u nog een aardige cent opbrengen. We kopen zelfs boten op die niet meer zeewaardig zijn.

Welk voertuig u ook wilt verkopen, wij bieden u een scherpe prijs die volledig in lijn ligt met de dagelijkse schrootprjizen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE OPKOPER VAN VOERTUIGEN, CARAVANS EN BOTEN? MAAK DAN EEN AFSPRAAK MET OUDE METALEN LEYS EN GENIET VAN EEN EERLIJKE EN CORRECTE SCHROOTPRIJS!

bottom of page