Oude Metalen Leys haalt woningen en bedrijfsgebouwen leeg in Gent en Mechelen

Vlotte service voor privépersonen en bedrijven

Of u nu particulier of bedrijfsleider bent, dat maakt voor Oude Metalen Leys niets uit. U kunt op ons rekenen voor de opruiming van huizen. Maar wij hebben ook veel ervaring met het leegmaken van loodsen, garages en bedrijven. Ongeacht in welke sector u actief bent. Wij zijn geïnteresseerd in alle ijzer- en schrootafval bij u thuis of op de bedrijfssite. En dat komen we met plezier bij u ophalen. Maar daar staat iets tegenover.

Wij staan bekend als een serieuze opkoper en geven onze klanten een eerlijke en scherpe prijs in ruil voor hun afgedankt metaal.

Veilige en vakkundige afbraakwerken

Bestaat uw metaalafval uit huishoudelijk elektro, fitnesstoestellen, fietsen, grasmaaiers, gereedschappen en werktuigen, dan is de klus snel geklaard. Maar soms is er eerst sloopwerk vereist en ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Denk maar aan:

  • het uitbreken van loden waterleidingen en gietijzeren radiatoren in oude huizen

  • het slopen van metalen constructies op fabrieksterreinen

  • het demonteren van machines in productiehallen

  • het ontmantelen van mazouttanks

  • Plaatsen en ophalen van zowel mini als grote containers

Professioneel gereedschap

Bij Oude Metalen Leys zijn wij goed voorzien van professioneel slijp- en snijgereedschap om dergelijke werken systematisch en voorzichtig uit te voeren, in het belang van uw en onze veiligheid. Indien nodig plaatsen wij tijdens de duurtijd van de werken een container op de site om het metaalafval te verzamelen.

Schroothandelaar Oude Metalen Leys is uw expert voor de opruiming van huizen, garages en fabrieken. Sloopwerk inbegrepen!